Начало » Начало »

Добре дошли в сайта на Reporting & Controlling Agency

В настоящите напрегнати и динамични времена, оказващи силен натиск върху българския бизнес, всяка професионална помощ и сътрудничество (в областта на финансите и анализите) е от съществено значение за оцеляването и растежа на всяка бизнес единица.

Спазването на счетоводните стандарти осигуряват прилежно и системно отчитане на всяка една дейност (приходи/разходи) на предприятието. Но редом със счетоводната дейност своя съществен принос за успеха на бизнеса допринася систематизираната и ясно презентирана и анализирана финансова информация – набор от цифрови данни и графични изображения, които представят на мениджърите и други заинтересовани лица какво е финансовото състояние на фирмата, както и препоръки за развитие и избягване на кризисни ситуации.

Нашият екип от специалисти ще Ви помогне в изготвянето на тези жизнено важни за Вашия бизнес финансови данни в разбираем и удобен за Вас вид и форма на представяне, при спазване на пълна конфиденциалност.

Тук може да се запознаете по-подробно с нашите услуги, улесняващи максимално финансово-оперативната и стратегическа дейност на Вашата организация.

Ако желаете да получите по-ясна и конкретна информация за нашите услуги и процес на работа, не се колебайте да изпратите Вашето запитване чрез формата ни за обратна връзка.

Екип на R&C Agency

 
 
Последни новини
Еврозона: Опасност от продължителна рецесия
Силен спад на ключов показател за икономическото доверие в...
25 хиляди свободни работни места
Вакантните работни места в 31 страни в Европа /ЕС-27 плюс Исландия,...
Заетостта продължава да спада
Още 22 хиляди работни места са загубени за 12-те месеца до края на...
Италия:Ръст на промишлеността
Промишленото производство в засегнатата от рецесия Италия е...
Copyright © www.rc-agency.eu All Rights Reserved. 2010